Slide1_Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van Dongen de Jong Verpakkingen BV bestaat ruim 60 jaar en levert alle vormen van hoogwaardige verpakkingsmaterialen op het gebied van bloemen en planten. Daarnaast worden ook industriële verpakkingen geleverd aan een groeiend aantal afnemers. Onze bedrijfsfilosofie is volledig gebaseerd op verantwoord ondernemen. Dat geldt zowel voor de grondstoffen die bij de productie worden verwerkt in onze eindproducten als voor het fabricageproces dat wij toepassen.

Emballage is voor het verpakken van bloemen en planten een onmisbare schakel in de productieketen van onze klanten. Als een verpakking door omstandigheden bij een klant uit de voorraad zou lopen, komt het bedrijfsproces volledig stil te liggen. Van Dongen de Jong BV heeft haar productie- en opslag zodanig ingericht en verspreid over meerdere locaties dat ze in dit soort noodgevallen razendsnel kan anticiperen om het probleem bij de klant in recordtijd op te lossen.

Door de zeer intensieve manier van samenwerken kennen we de wensen en eisen van al onze afnemers. Dit stelt ons in staat om voortdurend met hen mee te denken met ontwikkelingen op het gebied van emballage voor bloemen, planten en industriële verpakkingen. Waar nodig en mogelijk anticiperen we vroegtijdig met productinnovaties.

Ook zijn we in staat om samen met onze afnemers speciale, afwijkende verpakkingsvormen te ontwikkelen en te produceren voor het vervoer van bijzondere vormen van bloemen, planten en industriële producten. Dat soort uitdagingen gaan we graag aan.
Het is en blijft een bijzonder gevoel dat de door ons geproduceerde verpakkingsmaterialen tot in de verste uithoeken van de wereld terecht komen en ervoor zorgen dat de bloemen en planten ongeschonden aankomen op hun eindbestemming.